Processöversikt

När du använder Google Ads Editor ska du först hämta ett eller flera konton. Sedan gör du ändringar offline och överför ändringarna till Google Ads.

1. Granska inställningarna: Google Ads Editor-inställningarna inkluderar standardinriktning för nya kampanjer och andra viktiga detaljer. Innan du använder Google Ads Editor granskar du dina inställningar i Verktyg > Inställningar (Windows) eller Google Ads Editor > Inställningar (Mac).

2. Hämta ett konto: Kom igång genom att hämta ett eller flera Google Ads-konton.

3. Göra ändringar i ett konto: Du kan göra enskilda ändringar (t.ex. kopiera och klistra in ett sökord i en annan annonsgrupp) eller göra massändringar (t.ex. ersätta text i flera annonser eller importera en lista med uppdaterade kampanjer). Om du vill visa detaljerade anvisningar för en viss typ av ändring kan du söka eller bläddra i det här hjälpcentret.

4. Dela ändringar (valfritt): Du kan dela föreslagna ändringar med kollegor eller granskare och sedan importera och granska deras ändringar.

5. Kontrollera ändringar: Innan du lägger upp ändringar i Google Ads ska du köra Kontrollera ändringar och åtgärda eventuella fel eller varningar.

6. Lägga upp ändringar: När du har lagt upp ändringar i Google Ads visas de i ditt Google Ads-konto.