Tekstin etsiminen ja korvaaminen valituissa kohteissa

Korvaa teksti ‑työkalun avulla voit etsiä valituista kohteista tekstiä ja korvata sitä tilin, kampanjan tai mainosryhmän sisällä.

1. Valitse tyyppiluettelosta tyyppi, josta haluat etsiä ja korvata tekstiä. Jos haluat muokata esimerkiksi laajennettuja tekstimainoksia, valitse Laajennetut tekstimainokset.
  2. Valitse datanäkymästä kohteet, joista haluat etsiä ja korvata tekstiä. Jos haluat esimerkiksi korvata kaikki Kesä-sanat kampanjan 1 mainoksissa sanalla Talvi, valitse puunäkymästä Kampanja 1 ja valitse sitten kaikki mainokset. Voit myös suodattaa tietonäkymän kohteita, jos haluat rajata valintaasi.
  3. Valitse Muokkaa-valikosta Korvaa tekstiä.
  4. Kirjoita etsittävä teksti ja sitten korvaava teksti. Yllä mainitussa esimerkissä etsittävä teksti on Kesä ja korvaava teksti on Talvi. Jos et kirjoita korvaavaa tekstiä, etsittävä teksti poistetaan eikä sen päälle kirjoita mitään.
  5. Valinnainen: Valitse jokin seuraavista:
    • Kirjainkoolla on väliä: valitse tämä asetus, jos haluat muokata vain kohteita, jotka vastaavat Etsi teksti -kentän kirjainkokoa.
    • Etsi vain kokonaisia sanoja: Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat muokata vain kokonaisia sanoja. Jos esimerkiksi etsit sanaa "kesä", työkalu etsii ja muokkaa ainoastaan sanaa "kesä" mutta jättää sanan "kesäkeitto" muokkaamatta.
    • Säilytä isot kirjaimet: Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat varmistaa, että alkuperäisen tekstin kirjainkoko (esimerkiksi mainoksen otsikko) pysyy samana Korvaa teksti ‑työkalun käyttämisen jälkeen.
    • Tee muutoksia päällekkäisiin kohteisiin: Joillakin välilehdillä voit luoda päällekkäisiä kohteita sen sijaan, että muokkaisit alkuperäistä kohdetta.
  6. Valitse Korvaa.

Lisävinkki

Jos haluat lisätä valittuun tekstiin automaattisesti tilin, kampanjan tai mainosryhmän nimen, tutustu kaavasanojen käyttämiseen.