Geavanceerde bodwijzigingen

Als u snel meerdere biedingen wilt bewerken, kunt u de tool voor geavanceerde bodwijzigingen gebruiken om de volgende wijzigingen aan te brengen:

• Uw biedingen met een bepaald percentage verhogen of verlagen.
  • Biedingen voor zoekwoorden verhogen tot hun geschatte biedingen voor de eerste positie op de eerste pagina of geschatte biedingen voor bovenaan de pagina.
  • Afzonderlijke biedingen verwijderen en in plaats daarvan gebruikmaken van het standaardbod van de advertentiegroep.
  • Een of meer van deze wijzigingen beperken zodat de nieuwe biedingen niet onder of boven bepaalde bedragen uitkomen.
Opmerking: Biedstrategieoverschrijvingen zijn verwijderd.

Wijzig biedingen als volgt:

1. Selecteer de items die u wilt bewerken. Selecteer bijvoorbeeld Zoekwoorden en targeting > Zoekwoorden om zoekwoordbiedingen te bewerken.
  2. Selecteer in de gegevensweergave de rijen die u wilt bewerken. Als u de gegevens wilt filteren zodat er minder rijen worden weergegeven, gebruik dan de accountverkenner of geavanceerd zoeken.
  3. Ga naar het menu Bewerken > Biedingen wijzigen.
  4. Voer uw wijzigingen in.
  5. Klik op Biedingen wijzigen.