Tarkennetut hintatarjousmuutokset

Tarkennetut hintatarjousmuutokset ‑työkalu on helpoin tapa tehdä seuraavia muutoksia, jos useita hintatarjouksia pitää muokata nopeasti:

• hintatarjousten nostaminen tai laskeminen tietyllä prosenttimäärällä
  • avainsanojen hintatarjousten nostaminen ensimmäisen sivun hintatarjousarvioiden tasolle tai sivun yläosan hintatarjousarvioiden tasolle
  • yksittäisten hintatarjousten poistaminen ja mainosryhmän oletushintatarjouksen käyttäminen niiden sijasta
  • näiden muutosten rajoittaminen siten, että uudet hintatarjoukset eivät jää tiettyjen summien ala- tai yläpuolelle.
Huom. Hintatarjousstrategioiden ohitukset on poistettu.

Voit muuttaa hintatarjouksia seuraavalla tavalla:

1. Valitse kohteet, joita haluat muokata. Jos haluat esimerkiksi muokata avainsanojen hintatarjouksia, valitse Avainsanat ja kohdistaminen > Avainsanat.
  2. Valitse muokattavat rivit tietonäkymästä. Voit suodattaa rivejä tietonäkymästä käyttämällä puunäkymää tai tarkennettua hakua.
  3. Siirry kohtaan Muokkaa-valikko > Muuta hintatarjouksia.
  4. Tee muutokset.
  5. Klikkaa Muuta hintatarjouksia.