Skift søgeordstyper

Se dine søgeordstyper i kolonnen Type i datavisningen. Hvis du vil redigere søgeordstypen, skal du vælge en af ​​nedenstående muligheder.

Vælg og rediger specifikke søgeord

1. Vælg Søgeord.
  2. Vælg de søgeord, der skal redigeres.
  3. I redigeringspanelet vælger du en ny Søgeordstype på rullemenuen.

Importér søgeord med nye søgeordstyper

Du kan bruge værktøjet Foretag flere ændringer eller CSV-import til at redigere dine søgeordstyper. Få flere oplysninger om, hvordan du inkluderer søgeordstyper på din liste over søgeord.

Du kan angive matchningsstyper, når du opdaterer en liste med søgeord ved hjælp af en CSV-fil eller et af værktøjerne til tilføjelse og fjernelse af søgeord og negative søgeord. Matchningstyperne omfatter bred, sætning, eksakt, negativ bred, negativ sætning og negativ eksakt.

Sådan angiver du matchningstyper

Du kan vælge matchningstyper til en liste med søgeord på to måder:

Mulighed 1: Medtag en kolonne med matchningstypen for hvert søgeord. Her er et eksempel på en søgeordsliste med en eksplicit matchningstype for hvert søgeord:

Kurv med chokolade, bred
Chokoladegaver, sætning
Gaveæske med chokolade, eksakt
Drikkevarer, negativ bred
Is, negativ sætning
Bagning, negativ eksakt

Mulighed 2: Brug de effektive uploadformater i Google Ads. Her er den samme søgeordsliste som ovenfor, men med brug af effektiv upload i stedet for en eksplicit søgeordstype:

Kurv med chokolade
"Chokoladegaver" eller """Chokoladegaver"""
[Gaveæske med chokolade]
-Drikkevarer
-"Is"
-[Bagning]

Tips til angivelse af søgeordstyper

• Standardsøgeordstype: Søgeordstype er et valgfrit felt. Hvis du ikke inkluderer en søgeordstype, konfigureres nye søgeord som standard til bredt match (eller negativt bredt match i værktøjerne til negative søgeord).
  • Modstridende søgeordstyper: Hvis du bruger en kombination af de to metoder, og den eksplicitte søgeordstype er i modstrid med den effektive upload, ser du en fejlmeddelelse.
  • Sætning som søgeord: Hvis teksten i din søgeordssætning indeholder et komma, tabulatortegn eller linjeskift, skal du bruge """tredobbelte anførselstegn""" til at angive søgeordssætningen.
  • Negative søgeord: Når du angiver negative søgeordstyper, skal du være opmærksom på, at [-søgeord] og "-søgeord" er forkerte formater. Bindestregen (-) skal stå først.

Få flere oplysninger om angivelse af søgeordstyper, og hvordan søgeordstyper påvirker din annoncevisning, ved at besøge Hjælp til Google Ads.