Uitloggen wanneer u Google Ads Editor afsluit

Als u niet wilt dat Google Ads Editor het wachtwoord van uw account onthoudt wanneer u het programma afsluit, voert u de volgende stappen uit:

1. Ga naar het menu Hulpprogramma's > Instellingen (Windows) of naar Google Ads Editor > Voorkeuren (Mac).
  2. Op het tabblad Algemeen selecteert u onder de kop 'Beveiliging' de instelling Uitloggen als ik Google Ads Editor afsluit.
  3. Klik op OK.

Deze instelling zorgt ervoor dat u wordt uitgelogd telkens wanneer u Google Ads Editor afsluit. U kunt dan nog steeds offline lokale wijzigingen aanbrengen in Google Ads Editor, maar als u wijzigingen wilt uploaden of downloaden, moet u opnieuw inloggen.