Fel: Skadligt skript

Det här felmeddelandet kan visas när du installerar Google Ads Editor om programvaran Norton AntiVirus används på datorn.

Slutför installationen på ett säkert sätt genom att välja Tillåt denna aktivitet en gång eller Tillåt hela skriptet en gång på rullgardinsmenyn.

Om Norton AntiVirus har konfigurerats för att stoppa all skriptaktivitet visas inte varningen och installationen slutförs inte. I så fall måste du ändra alternativen för skriptblockering i Norton AntiVirus och sedan försöka göra om installationen.