Fejl: Skadeligt script

Du kan få vist denne fejlmeddelelse, når du installerer Google Ads Editor, hvis computeren bruger Norton AntiVirus-software.

Du kan fuldføre installationen helt sikkert ved at vælge "Tillad denne aktivitet én gang" eller "Tillad hele scriptet én gang" i rullemenuen.

Hvis Norton AntiVirus er konfigureret til at stoppe al scriptaktivitet, får du ikke vist denne advarsel, og det er ikke muligt at fuldføre installationen. Hvis dette er tilfældet, skal du ændre indstillingerne for scriptblokering i Norton AntiVirus og starte installationen forfra.