Indstillinger for import af udvidelser

Når du importerer udvidelser med en CSV-fil eller værktøjet "Foretag flere ændringer", har du muligvis nye udvidelser, der kun er forskellige fra eksisterende udvidelser i deres webadressefelter.

Lad os eksempelvis sige, at du har flere nye undersidelinks med samme linktekst som allerede oprettede undersidelinks, men forskellige endelige webadresser. Det kan være, at du vil redigere webadresserne for de allerede oprettede undersidelinks (f.eks. for at tilføje sporingskoder), eller at du vil oprette nye undersidelinks med andre webadresser (f.eks. for at teste en anden landingsside for den samme linktekst).

Hvis du vil angive, hvordan Google Ads Editor skal behandle de importerede udvidelser, skal du vælge en af ​​mulighederne nedenfor via Funktioner > Indstillinger (Windows) eller Google Ads Editor > Præferencer (Mac).

På fanen Generelt i dialogboksen Indstillinger skal du finde overskriften Import og rullemenuen med navnet Når du importerer undersidelinks og appudvidelser med forskellige endelige webadresser. Vælg herefter én af nedenstående muligheder.

• Udskift eksisterende webadresser med nye webadresser (standard)
    Når denne valgmulighed er valgt, kan du bruge CSV-import eller værktøjet Foretag flere ændringer til at redigere webadresser for eksisterende udvidelser. Du kan ikke oprette to undersidelinks, som kun adskiller sig fra hinanden med hensyn til webadresse, ved hjælp af CSV-import eller værktøjet Foretag flere ændringer.
  • Opret ny annonceudvidelse, hvis den endelige webadresse er anderledes
    Udvidelser, som kun adskiller sig fra hinanden med hensyn til webadresse, betragtes som værende forskellige, så du kan bruge CSV-import eller værktøjet Foretag flere ændringer til at oprette en ny udvidelse, der kun adskiller sig fra en eksisterende i webadressefeltet.