Ehdotettujen muutosten muokkaaminen

Kun tuot tiedoston Google Ads Editoriin, voit muokata ehdotettuja muutoksia alla kerrotulla tavalla.

Ehdotetun muutoksen tyyppi Voiko ehdotusta muokata? Muokkauksen tulos
Nykyisen kohteen muokkaaminen Kyllä Muutos toteutetaan ja ehdotettu muutos poistetaan.
Poistetun tai siirretyn kohteen muokkaaminen Kyllä Muutos toteutetaan ja kohde palautetaan edelliseen sijaintiinsa.
Uusi kohde Kyllä Muutos toteutetaan ja uusi kohde hyväksytään.
Siirtäminen tai poistaminen Ei

*Jos toinen käyttäjä on ehdottanut kohteen poistamista tai siirtämistä, et voi muokata kyseistä kohdetta. Voit kuitenkin hylätä poistoehdotuksen valitsemalla kyseisen rivin ja klikkaamalla Hylkää valitut ehdotukset. Sen jälkeen voit muokata kohdetta.

Seuraavassa on muutamia esimerkkejä erilaisista muokkausprosesseista:

Esimerkki 1: Janne tarkistaa Annen ehdotusta. Anne ehdotti uutta mainosryhmää, jonka korkeimmaksi klikkauskohtaiseksi hintatarjoukseksi tulisi 0,50 euroa. Janne muuttaa hintatarjoukseksi 0,60 euroa, joten uusi mainosryhmä hyväksytään, mutta sen hintatarjoukseksi tulee 0,60 euroa.

Esimerkki 2: Anne tarkistaa Roopen ehdotusta. Roope ehdotti avainsanan "punaiset hatut" korkeimman klikkauskohtaisen hintatarjouksen nostamista 0,50 euroon. Kuitenkin sen jälkeen, kun Roope vastaanotti viedyn tilin, avainsana "punaiset hatut" poistettiin. Kun Anne nostaa avainsanan hintatarjouksen 0,60 euroon, avainsana palautetaan ja sen hintatarjoukseksi asetetaan 0,60 euroa.

Esimerkki 3: Roope tarkistaa Johannan ehdotusta. Johanna ehdotti avainsanan "deittipalvelu" korkeimman klikkauskohtaisen hintatarjouksen nostamista ja avainsanan lopullisen URL-osoitteen muuttamista. Esimerkin 2 tapaan kyseinen avainsana on poistettu. Kun Roope nostaa Johannan ehdottamaa hintatarjousta 0,30 euroon, avainsana palautetaan ja sen hintatarjoukseksi asetetaan 0,30 euroa. Lopullinen URL jää ehdotetuksi muutoksesi siihen saakka, kunnes se hylätään tai hyväksytään, tai kunnes sitä muokataan manuaalisesti.