Rediger ændringsforslag

Når du importerer en fil i Google Ads Editor, kan du redigere ændringsforslagene, som det er vist nedenfor:

Type af ændringsforslag Kan forslaget redigeres? Resultat af redigering
Rediger et eksisterende element ja Din ændring anvendes, og ændringsforslaget fjernes.
Rediger et fjernet eller flyttet element ja Din ændring anvendes, og elementet returneres til den tidligere placering.
Nyt element ja Din ændring anvendes, og det nye element accepteres.
Flytning eller fjernelse nej*

*Det er ikke muligt at redigere et element, som en anden bruger har foreslået at fjerne eller flytte, men du kan afvise forslaget om at flytte det ved at vælge rækken og klikke på Afvis valgte forslag. Du kan derefter redigere elementet.

Her er nogle scenarier, der illustrerer redigeringsprocessen:

Scenarie 1: John gennemgår Annes forslag. Anne foreslår en ny annoncegruppe med et maksimumbud for pris pr. klik (CPC, cost per click) på 2,50 DKK. John ændrer buddet til 3,00 DKK, så den nye annoncegruppe accepteres, men med et bud på 3,00 DKK.

Scenarie 2: Anne gennemgår Roberts forslag. Robert foreslår at hæve maksimumbuddet for CPC for søgeordet "røde hatte" til 2,50 DKK. I mellemtiden, siden Robert modtog den eksporterede konto, er søgeordet "røde hatte" dog blevet fjernet. Når Anne hæver buddet til 3,00 DKK, gendannes søgeordet, men med et bud på 3,00 DKK.

Scenarie 3: Robert gennemgår Johannes forslag. Johanne foreslår at hæve maksimumbuddet for CPC og ændre den endelige webadresse for søgeordet "datingtjeneste". Ligesom i Scenarie 2 er dette søgeord blevet fjernet. Når Robert hæver hendes foreslåede bud til 1,50 DKK, gendannes søgeordet, men med et bud på 1,50 DKK. Den endelige webadresse forbliver som et ændringsforslag, indtil det afvises, accepteres eller redigeres manuelt.