Voorgestelde wijzigingen accepteren of afwijzen

Wanneer u de voorgestelde wijzigingen in Google Ads Editor controleert, heeft u de mogelijkheid wijzigingen die u niet bevallen, te bewerken of af te wijzen. Wijzigingen die u niet bewerkt of afwijst, worden automatisch geaccepteerd. U kunt wijzigingen afzonderlijk of als groep afwijzen of accepteren. Optie 1: Wijzigingen afzonderlijk accepteren of afwijzen

U kunt de volgende bewerkingen uitvoeren op afzonderlijke voorgestelde wijzigingen:

• De voorgestelde wijziging geheel afwijzen.
    1. Selecteer de rij die de wijziging bevat die u wilt afwijzen.
    2. Klik in de tabbladwerkbalk op Geselecteerde voorstellen afwijzen of kies in het menu 'Bewerken' > 'Geselecteerde voorstellen afwijzen'.
    3. Opmerking: wanneer er sprake is van een nieuw voorgestelde advertentiegroep of campagne, wijst u hiermee gelijk ook alle voorgestelde wijzigingen in de advertentiegroep of de campagne af.

• Bewerk de voorgestelde wijziging. Selecteer de rij met de wijziging en breng uw bewerkingen rechtstreeks aan in de rij of in het bewerkingsvenster.

• U kunt bepaalde aspecten van de voorgestelde wijziging afwijzen omdat deze conflicteren met uw nog niet-doorgevoerde lokale wijzigingen. (U kunt bijvoorbeeld de suggestie voor een nieuw maximum CPC-bod afwijzen maar de voorgestelde URL-wijziging behouden.)
    1. Selecteer de rij die de wijziging bevat die u wilt afwijzen.
    2. Ga naar 'Bewerken' > 'Geselecteerde conflicterende voorstellen afwijzen'.

• U kunt de voorgestelde wijziging accepteren door uw conflicterende, niet-doorgevoerde wijziging terug te zetten. (Wanneer u de voorgestelde advertentietekst bijvoorbeeld beter vindt dan uw eigen tekst, zet u uw eigen wijzigingen terug en accepteert u de voorgestelde wijziging.)
    1. Selecteer de rij die de wijziging bevat die u wilt terugzetten.
    2. Klik op Geselecteerde wijzigingen terugzetten in de tabbladwerkbalk. Dit is alleen van invloed op uw eigen, niet-doorgevoerde wijzigingen, niet op voorgestelde wijzigingen.

Wanneer u de voorgestelde wijzigingen heeft gecontroleerd, kunt u de volgende acties ondernemen om het samenvoegvenster te sluiten en aan te geven dat de samenvoeging voltooid is:

• Klik op Voorgestelde wijzigingen behouden om alle voorstellen te accepteren die u niet expliciet heeft afgewezen.
  • Klik op Voorgestelde wijzigingen afwijzen om alle voorgestelde wijzigingen te verwijderen. Deze actie is niet van invloed op bewerkingen die u heeft aangebracht nadat u het voorstel heeft geïmporteerd.
Optie 2: Alle wijzigingen tegelijk accepteren of afwijzen

• Klik op Voorgestelde wijzigingen behouden om alle voorgestelde wijzigingen te accepteren.
  • Klik op Voorgestelde wijzigingen afwijzen om alle voorgestelde wijzigingen af te wijzen.