Acceptér eller afvis ændringsforslag

Når du gennemgår ændringsforslag i Google Ads Editor, kan du redigere eller afvise alle ændringer, du ikke synes om. Ændringer, som du ikke redigerer eller afviser, accepteres automatisk. Du kan afvise eller acceptere ændringer individuelt eller flere ad gangen. Valgmulighed 1: Acceptér eller afvis ændringer individuelt

Du kan foretage enhver af følgende handlinger på individuelle ændringsforslag:

• Afvis den foreslåede redigering fuldstændigt.
    1. Marker den række, der indeholder den redigering, du vil afvise.
    2. Klik på Afvis valgte forslag på værktøjslinjen for fanen, eller gå til Rediger > Afvis valgte forslag.
    3. Bemærk: Hvis der foreslås en ny annoncegruppe eller kampagne, afvises samtidig alle foreslåede redigeringer inden for annoncegruppen eller kampagnen.

• Rediger ændringsforslaget. Vælg den række, der indeholder ændringen, og rediger inline eller i redigeringspanelet.

• Afvis de dele af den foreslåede redigering, der er i konflikt med dine egne ikke-overførte ændringer. (Du kan f.eks. afvise et forslag om en ny maksimumbudpris pr. klik (CPC) for søgeord, men beholde den foreslåede webadresseændring).
    1. Marker den række, der indeholder den redigering, du vil afvise.
    2. Gå til Rediger > Afvis valgte forslag, der er konflikt imellem.

• Accepter ændringsforslaget ved at fortryde din modstridende ikke-overførte ændring. (Hvis du f.eks. bedre kan lide den foreslåede annoncetekst end din egen nye annoncetekst, fortryder du dine egne ændringer for at acceptere den foreslåede ændring).
    1. Marker den række, der indeholder den redigering, du vil fortryde.
    2. Klik på Fortryd markerede ændringer på værktøjslinjen. Dette påvirker kun dine ikke-overførte redigeringer - ikke de foreslåede ændringer.

Når du har gennemgået ændringsforslagene, kan du gennemføre følgende handlinger for at fjerne flettepanelet og vise, at fletteproceduren er afsluttet:

• Klik på Bevar ændringsforslag for at acceptere alle de forslag, som du ikke udtrykkeligt har afvist.
  • Klik på Afvis ændringsforslag for at fjerne alle ændringsforslag. Denne handling påvirker ikke nogen af de redigeringer, du har foretaget, siden du importerede forslaget.
Valgmulighed 2: Acceptér eller afvis alle ændringer på én gang

• Klik på Bevar ændringsforslag for at acceptere alle ændringsforslag.
  • Klik på Afvis ændringsforslag for at afvise alle ændringsforslag.