Ehdotettujen muutosten jakaminen

Voit jakaa muutokset muiden Google Ads Editor ‑käyttäjien kanssa ennen muutosten viemistä tilillesi. Tarkistajia voi olla kuinka monta tahansa. Kaikilla tarkistajilla on mahdollisuus tehdä muutoksia ja lisätä kommentteja.

Alla on yhteenveto jakamisprosessista:

1. Voit muokata tiliäsi Google Ads Editorissa. (Älä julkaise muutoksia vielä.)
  2. Vie muutokset AES-tiedostona. (Muista, että kampanjaluonnokset eivät sisälly jaettuihin tiedostoihin, joten muuta kampanjaluonnosten tilaksi Aktiivinen, jos haluat sisällyttää ne.)
  3. Lähetä AES-tiedosto tarkistajalle (kuten työtoverille, esimiehelle tai asiakkaalle).
  4. Tarkistaja tuo AES-tiedostosi Google Ads Editoriin ja tarkistaa tekemäsi muutokset.
  5. Tarkistaja voi joko julkaista muutokset Google Adsissa, viedä ja lähettää ne toiselle henkilölle lisätarkistusta varten tai palauttaa tiedoston sinulle.

AES-tiedostoihin liittyviä huomautuksia:

• AES-tiedostot eivät ole ehdotettujen muutosten pysyvä tallennustapa. Ne koskevat luontiajankohtaa eikä niitä voi välttämättä käyttää myöhemmin. Jos haluat luoda vientitiedoston ja aiot tuoda sen takaisin vasta paljon myöhemmin, käytä Vie varmuuskopio (AEA) ‑vaihtoehtoa.
  • AES-tiedoston hyödyllisyyden varmistamiseksi sinun ja tarkistajasi kannattaa ladata tilin viimeisimmät muutokset suunnilleen samaan, ennen kuin lähetät tiedoston tarkistettavaksi. Jos tarkistaja yrittää tuoda tiedoston tilin vanhempaan tai uudempaan versioon, AES-tiedosto ei välttämättä toimi oikein. Kun olette molemmat ladanneet tilin, voit viedä muutokset ja lähettää AES-tiedoston.