Del ændringsforslag

Du kan dele ændringer med andre brugere af Google Ads Editor, inden du uploader ændringerne på din konto. Du kan have alle de korrekturlæsere, som du vil, og alle har mulighed for at foretage ændringer og tilføje kommentarer.

Følgende er en oversigt over delingsprocessen:

1. Du redigerer din konto i Google Ads Editor. Du skal ikke uploade dine ændringer endnu.
  2. Du eksporterer dine ændringer som en AES-fil. Husk, at kampagnekladder ikke inkluderes i delte filer, så du skal ændre indstillingen for kladdekampagner til "Aktiv", hvis du vil inkludere dem.
  3. Du sender AES-filen til din korrekturlæser, f.eks. en kollega, en tilsynsførende eller en kunde.
  4. Din korrekturlæser importerer din AES-fil i Google Ads Editor og gennemgår dine ændringer.
  5. Din korrekturlæser kan enten sende ændringerne til Google Ads, eksportere og sende dem til en anden til yderligere gennemgang eller returnere filen til dig.

Lidt om AES-filer:

• AES-filer er ikke en permanent registrering af et sæt ændringsforslag. De er specifikke for det tidspunkt, hvor de blev oprettet, og de kan muligvis ikke anvendes senere. Hvis du ønsker at foretage en eksport, som skal importeres igen på et meget senere tidspunkt, skal du bruge funktionen Eksportér sikkerhedskopi (AEA).
  • Hvis du vil sikre, at AES-filen er kan anvendes, er det en god idé, hvis du og korrekturlæseren downloader de seneste ændringer nogenlunde samtidig, inden du sender filen til gennemgang. Hvis din korrekturlæser forsøger at importere filen i en ældre eller nyere version af kontoen, er det ikke sikkert, at AES-filen fungerer korrekt. Når I begge har downloadet kontoen, kan du eksportere dine ændringer og sende AES-filen.