Kommenttien lisääminen muutoksiin

Kommenteista voi olla hyötyä oman muistin tukena tai selitettäessä asioita saman Google Ads Editor -tilin muille käyttäjille. Kun viet muutokset jaettavaksi, kommentit sisällytetään tiedostoon.

Voit lisätä kommentin seuraavasti:

1. Valitse datanäkymässä rivi, jolle haluat lisätä kommentin.
  2. Valitse muokkauspaneelista Lisää kommentti.
  3. Kirjoita kommenttisi (vain teksti).

Datanäkymään ilmestyy nastakuvake niiden kohteiden viereen, joihin liittyy kommentteja. Voit tarkastella kommenttia viemällä hiiren kohdistimen kuvakkeen päälle tai valitsemalla kohteen ja tarkastelemalla kommenttia muokkauspaneelissa.

Voit poistaa kommentin valitsemalla kohteen datanäkymässä ja poistamalla sitten kommentin muokkauspaneelissa.

Kommentteja koskevia varoituksia:

• Mainosryhmien ja kampanjoiden sellaisia kommentteja, jotka eivät sisällä varsinaisia muutoksia, ei viedä, kun jaat muutokset.
  • Kommentit näkyvät vain Google Ads Editorissa. Ne eivät näy Google Adsin verkkokäyttöliittymässä.
Jotta tekemäsi muutokset erottuisivat muiden tarkistajien tekemistä muutoksista, sisällytä kommentin eteen nimesi tai nimikirjaimesi.