Tilføj kommentarer vedrørende ændringer

Kommentarer kan være nyttige som personlige noter eller som forklaringer til andre Google Ads Editor-brugere, der arbejder på den samme konto. Når du eksporterer dine ændringer til deling, medtages kommentarer i filen.

Sådan tilføjer du en kommentar:

1. Vælg den række, du vil kommentere, i datavisningen.
  2. Klik på Tilføj kommentar i redigeringspanelet.
  3. Indtast din kommentar (kun tekst).

Der vises et knappenålsikon i datavisningen ud for elementer med kommentarer. For at læse en kommentar skal du holde musemarkøren over ikonet eller vælge elementet og se kommentaren i redigeringspanelet.

Hvis du vil fjerne en kommentar, skal du vælge elementet i datavisningen og derefter fjerne kommentaren i redigeringspanelet.

Advarsler om kommentarer:

• Kommentarer om annoncegrupper og kampagner, der ikke indeholder faktiske ændringer, eksporteres ikke, når du deler ændringer.
  • Disse kommentarer er kun synlige i Google Ads Editor og vises ikke på Google Ads-webgrænsefladen.
For at kunne skelne dine ændringer fra andre korrekturlæseres skal du angive dit navn eller dine initialer foran kommentaren.