Afegir comentaris als canvis

Els comentaris poden ser útils com a recordatoris personals o com a explicacions dirigides a altres usuaris de Google Ads Editor que també facin tasques al mateix compte. Quan exporteu els canvis per compartir-los, els comentaris s'inclouran al fitxer.

Per afegir un comentari, seguiu aquests passos:

1. A la visualització de dades, seleccioneu la fila en què vulgueu escriure un comentari.

2. Al tauler d'edició, feu clic a Afegeix un comentari.

3. Escriviu el comentari (només text).

Es mostrarà una icona de xinxeta a la visualització de dades, al costat dels elements amb comentaris. Per veure un comentari, passeu el cursor per sobre de la icona o seleccioneu l'element i consulteu el comentari al tauler d'edició.

Per treure un comentari, seleccioneu l'element a la visualització de dades i després traieu el comentari del tauler d'edició.

Advertiments sobre els comentaris:

• Els comentaris afegits als grups d'anuncis i a les campanyes que no continguin cap canvi no s'exportaran quan compartiu els canvis.
  • Els comentaris només són visibles a Google Ads Editor i no es mostren a la interfície web de Google Ads.
Per distingir els vostres canvis dels d'altres revisors, podeu afegir-hi el vostre nom o les vostres inicials al davant.