Campagnes kopiëren of verplaatsen

Met Google Ads Editor kunt u campagnes kopiëren of verplaatsen tussen accounts of binnen hetzelfde account.

Campagnes tussen accounts kopiëren en plakken

1. Selecteer een of meer campagnes in de accountstructuur .
  2. Klik in het app-menu bovenaan  op Bewerken.

Opmerking: In Mac OS-omgevingen staat het app-menu helemaal bovenaan het scherm:

1. Selecteer een van de volgende opties in het menu Bewerken dat wordt weergegeven:
    • Als u de hele campagne met alles erin wilt kopiëren, selecteert u Kopiëren.
    • Als u alleen de campagne-instellingen wilt kopiëren, selecteert u Shell kopiëren.
      • De instellingen voor targeting op locatie worden niet meegenomen als u de campagne-instellingen kopieert.
    • Als u de campagne uit het huidige account wilt verwijderen en aan een ander account wilt toevoegen, selecteert u Knippen.
  2. Ga terug naar het app-menu en selecteer Account > Openen.
  3. Selecteer in het nieuwe venster dat wordt weergegeven het account waarin u de campagnes wilt plakken en klik op Openen.
    Select account where you want to make changes
  4. Ga terug naar het app-menu en klik op Bewerken > Plakken.

Campagnes binnen hetzelfde account kopiëren en plakken

1. Selecteer een of meer campagnes in de accountstructuur .
  2. Kies een van deze opties:
    • Als u de hele campagne met alles erin wilt kopiëren, klikt u op het app-menu  en selecteert u Bewerken > Kopiëren.

Opmerking: In Mac OS-omgevingen staat het app-menu helemaal bovenaan het scherm:

• Als u alleen de campagne-instellingen wilt kopiëren, klikt u op het app-menu en selecteert u Bewerken > Shell kopiëren.
    • De instellingen voor targeting op locatie worden niet meegenomen als u de campagne-instellingen kopieert.
  1. Selecteer Bewerken > Plakken in het app-menu.
  2. Wijzig in het bewerkingspaneel  de namen van de campagnes die u heeft geplakt. Het is niet mogelijk meerdere campagnes met dezelfde naam te uploaden.
Opmerking: Gegevens over de historische prestaties van het oorspronkelijke item worden niet overgezet en zijn dus niet beschikbaar voor het geplakte item.

Gegevens en instellingen in verplaatste of gekopieerde campagnes

• Prestatiestatistieken: Prestatiestatistieken, zoals vertoningen en klikken, worden niet overgezet naar de nieuwe campagne.
  • Portfoliobiedstrategieën: Als u een item met een portfoliobiedstrategie in een ander account plakt of importeert, wordt de portfoliobiedstrategie vervangen door handmatige CPC-biedingen.
  • Biedingen en budgetten: Als u biedingen en budgetten verplaatst tussen accounts met verschillende valuta's, worden de getallen niet aangepast. Dit betekent dat de geldwaarde ervan verandert. Controleer of de resulterende waarden aansluiten bij uw wensen. Pas ze eventueel aan. Google is niet verantwoordelijk voor het aanpassen van biedingen en budgetten, en is evenmin aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruiken van dezelfde waarden als deze worden overgezet tussen accounts met verschillende valuta's.
  • Selectieve optimalisatie: Editor biedt momenteel geen ondersteuning voor 'Selectieve optimalisatie' en kan daarom geen nieuwe campagne maken via kopiëren/plakken of op een andere manier.