Uw gegevens filteren

In Google Ads Editor kunt u op diverse manieren gegevens filteren in de structuurweergave, de typenlijst en de gegevensweergave.

Zoeken

• Gebruik het vak Zoeken boven de gegevensweergave om eenvoudig naar woorden of getallen te zoeken in uw account of in een specifieke campagne of advertentiegroep. Wanneer u een zoekterm opgeeft, worden in de gegevensweergave op elk tabblad automatisch alleen die items weergegeven die overeenkomen met uw zoekopdracht. Als u naar meerdere termen wilt zoeken, geeft u elke term op een afzonderlijke regel op.
  • Gebruik Geavanceerd zoeken om items te vinden die aan specifieke criteria voldoen.
Opmerking: Vanaf Google Ads Editor 1.6 kunt u exacte zoekopdrachten uitvoeren door de zoektermen tussen aanhalingstekens te plaatsen of door te klikken op Tools > Instellingen > Downloaden en tonen > Exact zoeken gebruiken in het zoekvak.

Filters voor de structuurweergave

In de structuurweergave (links naast de gegevensweergave) ziet u standaard alle campagnes die vanuit Google Ads zijn gedownload. Met filters kunt u makkelijker specifieke campagnes vinden.

Klik op de knop voor het dropdownmenu rechts naast de kop Campagnes en kies vervolgens of u wilt filteren op type campagne of op status van de campagne of advertentiegroep (of op een combinatie hiervan).

Filters voor de typenlijst

U kunt de typenlijst filteren op elke combinatie van typen, zoals zoekwoorden, onderwerpen en componenten. Dat gaat zo:

1. Klik op de knop voor het dropdownmenu rechts naast de kop Beheren.
  2. Kies onder het menu-item Aangepast de typen die u wilt weergeven. Standaard worden alle typen weergegeven, tenzij u ze uitzet via het filter Aangepast.
  3. Als u de lijst overzichtelijk wilt houden, kunt u in het dropdownmenu ook op Blanco typen verbergen klikken, waardoor alle typen worden verborgen die momenteel met geen van uw advertenties overeenkomen.

Aangepaste weergaven in de gegevensweergave

Klik op het zoekmenu-icoon Search om de gegevensweergave te updaten.

Beschikbare aangepaste weergaven

Aangepaste weergave Beschrijving
Alle niet-geüploade wijzigingen Met deze optie geeft u de wijzigingen weer die u in Google Ads Editor heeft aangebracht en nog niet naar Google Ads heeft geüpload.
Nieuwe items Met deze optie geeft u alle onlangs gemaakte items weer.
Bewerkte items Met deze optie geeft u alle items weer die zijn gewijzigd sinds de laatste wijzigingen werden geüpload.
Alleen accountupdates Nadat u recente wijzigingen heeft gedownload, geeft u met deze optie de gedownloade wijzigingen weer.
Accountupdates met alleen niet-doorgevoerde wijzigingen Met deze optie geeft u items in het account weer met zowel gedownloade wijzigingen als niet-geüploade wijzigingen. In deze weergave ziet u bijvoorbeeld een tekstadvertentie met een lokaal bewerkte uiteindelijke URL en een nieuw gedownloade kop.
Voorgestelde wijzigingen Wanneer u een Google Ads Editor Share-bestand importeert, kunt u met deze optie items met voorgestelde wijzigingen weergeven.
Alleen niet-doorgevoerde wijzigingen met voorgestelde wijzigingen Met deze optie kunt u nagaan of er overlap is tussen voorgestelde wijzigingen en niet-geüploade wijzigingen.
Items met fouten of waarschuwingen Met deze optie geeft u alle items met fouten of waarschuwingen weer.
Items met fouten Met deze optie geeft u items met fouten weer. Fouten resulteren erin dat wijzigingen niet correct worden geüpload.
Items met waarschuwingen Met deze optie geeft u items met waarschuwingen weer. Voor items met waarschuwingen is mogelijk aanvullende controle nodig voordat ze correct kunnen worden geüpload.
Items waarvoor uitzonderingsverzoeken nodig zijn Met deze optie geeft u items weer waarvoor uitzonderingsverzoeken nodig zijn.
Items met opmerkingen Met deze optie geeft u uw eigen opmerkingen weer evenals opmerkingen die zijn geïmporteerd via een Ads Editor Share-bestand.
Advertenties met geselecteerde afbeeldingen weergeven Selecteer eerst een of meer beeldadvertenties op het tabblad Beeldadvertenties en kies daarna deze optie in het menu Tools om alleen de advertenties weer te geven die dezelfde afbeeldingen bevatten als de geselecteerde advertenties.