Filtrér dine oplysninger

Google Ads Editor giver flere muligheder for at filtrere oplysninger i kontotræ-, typeliste- og datavisningen.

Søg

Husk! Fra og med Google Ads Editor 1.6 kan du foretage præcise søgninger ved at sætte søgestrengen i anførselstegn eller ved at klikke på Værktøjer > Indstillinger > Download og vis > Brug eksakt søgning i søgefeltet.

Kontotræfiltre

Kontotræet (til venstre for datavisningen) viser normalt alle kampagner, der er downloadet fra Google Ads, men filtre gør det nemmere at finde bestemte kampagner.

Klik på rullemenuknappen til højre for overskriften "Kampagner", og vælg derefter at filtrere efter kampagnetype eller status for kampagnen eller annoncegruppen (eller en hvilken som helst kombination af disse).

Typelistefiltre

Du kan filtrere typelisten efter en hvilken som helst kombination af typer, f.eks. søgeord, emner og aktiver. Sådan gør du:

1. Klik på rullemenuknappen til højre for overskriften "ADMINISTRER".
  2. Vælg de typer, du vil se, under menupunktet "Tilpasset". Alle typer vises automatisk, medmindre du slår dem fra via det tilpassede filter.
  3. Du kan holde typelisten velordnet ved at klikke på Skjul tomme typer i rullemenuen. Dermed skjules alle typer, som i øjeblikket ikke matcher nogen af dine annoncer.

Tilpassede visninger i datavisningen

Klik på søgemenuikonet  Search for at opdatere din datavisning.

Tilgængelige tilpassede visninger

Tilpasset visning Beskrivelse
Alle ikke-indsendte ændringer Viser de ændringer, du har foretaget i Google Ads Editor, og som endnu ikke er sendt til Google Ads.
Nye varer Viser alle de senest oprettede elementer.
Redigerede elementer Se alle elementer, der er ændret efter den seneste upload af ændringer.
Kun kontoopdateringer Når du har downloadet de seneste ændringer, viser denne valgmulighed de downloadede ændringer.
Kun kontoopdateringer med ikke-uploadede ændringer Se elementer på kontoen, der har både downloadede ændringer og ikke-uploadede ændringer. Denne visning omfatter f.eks. både en tekstannonce, der har en lokalt redigeret endelig webadresse, og en netop downloadet overskrift.
Ændringsforslag Når du importerer en Google Ads Editor Share-fil, skal du bruge denne indstilling til at vise elementer, der har foreslåede ændringer.
Kun ikke-uploadede ændringer med ændringsforslag Brug denne valgmulighed til at se, om ændringsforslag overlapper dine ikke-uploadede ændringer.
Elementer med fejl eller advarsler Denne valgmulighed viser alle elementer med enten fejl eller advarsler.
Elementer med fejl Se elementer med fejl. Fejl medfører, at ændringer ikke kan uploades korrekt.
Elementer med advarsler Se elementer med advarsler. Advarsler kan betyde, at du skal foretage yderligere gennemgang, før du kan uploade korrekt.
Elementer der kræver anmodning om undtagelse Se elementer, der kræver anmodninger om undtagelse.
Elementer med kommentarer Se dine egne kommentarer eller kommentarer, der er importeret i Ads Editor Share-fil.
Vis annoncer med valgte billeder Vælg først en eller flere billedannoncer på fanen Billedannoncer, og vælg derefter denne mulighed i menuen "Værktøjer". Dermed ser du kun annoncer med de samme billeder som de valgte annoncer.