Redigera annonsgruppsbud

Du kan redigera dina annonsgruppsbud ett i taget eller uppdatera flera annonsgrupper på samma gång.

Välja och redigera specifika annonsgruppsbud

1. Välj Annonsgrupper.
  2. Markera en eller flera annonsgrupper i datavyn.
  3. Ange de nya buden i redigeringspanelen. Om du markerar fler än en annonsgrupp gäller de redigeringar du gör alla markerade annonsgrupper.

Importera nya annonsgruppsbud

Om du vill importera nya bud för befintliga annonsgrupper använder du CSV-import eller verktyget Gör flera ändringar och tar med kolumner för bud.

Verktyget Avancerade budändringar

I verktyget Avancerade budändringar har du flera sätt att redigera buden för de annonsgrupper som du har markerat.

Obs! Åsidosättningar av budstrategier har tagits bort.

Varför har en CPC-annonsgrupp CPM- och CPA-bud?

Budstrategier är redigerbara i Google Ads Editor och du kan nu se bud som inte var synliga tidigare. Du kan till exempel se CPM- eller CPA-bud i en CPC-annonsgrupp. Om du tar bort de här buden visas ett felmeddelande. För att undvika fel kan du helt enkelt ignorera eventuella bud som inte gäller för annonsgruppens nuvarande budstrategi, i stället för att ta bort dem.