Biedingen voor advertentiegroepen bewerken

U kunt uw biedingen voor advertentiegroepen één voor één bewerken of meerdere advertentiegroepen tegelijk updaten.

Specifieke biedingen voor een advertentiegroep selecteren en bewerken

1. Selecteer Advertentiegroepen.
  2. Selecteer een of meer advertentiegroepen in de gegevensweergave.
  3. Geef uw nieuwe biedingen op in het bewerkingspaneel. Wanneer meerdere advertentiegroepen zijn geselecteerd, worden de wijzigingen toegepast op alle geselecteerde advertenties.

Nieuwe biedingen voor advertentiegroepen importeren

Als u nieuwe biedingen voor bestaande advertentiegroepen wilt importeren, gebruikt u de tool CSV importeren of Meerdere wijzigingen aanbrengen en voegt u kolommen voor biedingen toe.

Tool 'Geavanceerde bodwijzigingen'

Met de tool Geavanceerde bodwijzigingen kunt u op verschillende manieren de biedingen van de advertentiegroepen wijzigen die u heeft geselecteerd.

Opmerking: Biedstrategieoverschrijvingen zijn verwijderd.

Waarom heeft een CPC-advertentiegroep CPM- en CPA-biedingen?

Biedstrategieën kunnen worden bewerkt in Google Ads Editor en biedingen die eerder niet zichtbaar waren, zijn nu zichtbaar. CPM- of CPA-biedingen kunnen bijvoorbeeld worden weergegeven in een CPC-advertentiegroep. Als u deze biedingen verwijdert, wordt een foutmelding weergegeven. Als u fouten wilt voorkomen, negeert u biedingen die niet van toepassing zijn op de huidige biedstrategie van een advertentiegroep (in plaats van deze biedingen te verwijderen).