Rediger annoncegruppebud

Du kan redigere dine annoncegruppebud et ad gangen, eller du kan opdatere flere annoncegrupper på én gang.

Vælg og rediger specifikke annoncegruppebud

1. Vælg Annoncegrupper.
  2. Vælg en eller flere annoncegrupper i datavisningen.
  3. Angiv de nye bud i redigeringspanelet. Når der er valgt mere end én annoncegruppe, gælder redigeringer for alle valgte annoncegrupper.

Importér nye annoncegruppebud

Hvis du vil importere nye bud for allerede oprettede annoncegrupper, skal du bruge CSV-import eller værktøjet Foretag flere ændringer og medtage kolonner for bud.

Værktøjet Avancerede budændringer

Værktøjet Avancerede budændringer giver dig forskellige metoder til at redigere buddene for de annoncegrupper, du har valgt.

Bemærk! Tilsidesættelser af budstrategi er blevet fjernet.

Hvorfor har en CPC-annoncegruppe CPM- og CPA-bud?

Budstrategier er blevet redigerbare i Google Ads Editor, hvilket betyder, at bud, der ikke tidligere var synlige, nu er blevet synlige. Det kan f.eks. være, at du kan se CPM- eller CPA-bud i en CPC-annoncegruppe. Hvis du fjerner disse bud, får du en fejlmeddelelse. Hvis du vil undgå fejl, skal du blot ignorere eventuelle bud, som ikke passer til en annoncegruppes aktuelle budstrategi, i stedet for at fjerne disse bud.