Targeting op locatie

Locaties uitsluiten

De stappen voor het uitsluiten van locaties zijn hetzelfde als de stappen voor het toevoegen van nieuwe locaties. Het enige verschil is dat ze worden uitgevoerd in het gedeelte 'Uitgesloten items' van het tabblad 'Locaties'.

Als u uitsluitingslocaties wilt importeren via een CSV-bestand, voegt u ofwel een minteken (-) toe vóór de naam van de locatie of voegt u een kolom 'Type' toe waarin de kwalificatie 'Uitsluiten' wordt aangegeven. Zo wordt via een van de volgende opties bijvoorbeeld de Verenigde Staten uitgesloten:

Location
-United States

Location,Type
United States,Negative

Doelen in de nabije omgeving kunnen niet worden uitgesloten.