Indstillinger for import af annoncewebadresser

Når du importerer annoncer med en CSV-fil eller værktøjerne til at foretage flere ændringer, får du muligvis nye annoncer, der kun adskiller sig fra eksisterende annoncer ved at have andre værdier i webadressefelterne.

Lad os eksempelvis sige, at du har adskillige nye annoncer med samme annoncetekst som allerede eksisterende annoncer, men andre displaywebadresser og endelige webadresser. I så fald kan du vælge at redigere webadresserne for de eksisterende annoncer (f.eks. for at tilføje sporingskoder) eller at oprette nye annoncer med andre webadresser (f.eks. for at teste en anden landingsside til samme annonceekst).

Du angiver, hvordan Google Ads Editor skal behandle de nye annoncer ved at vælge en af nedenstående indstillinger under Værktøjer > Indstillinger (Windows) eller Google Ads Editor > Præferencer (Mac).

I dialogboksen Indstillinger på fanen Generelt skal du finde menuen under Import og vælge en af disse indstillinger:

• Skift de eksisterende webadresser eller stier ud med de nye webadresser eller stier
    Hvis du vælger denne mulighed, kan du bruge CSV-import eller værktøjet "Foretag flere ændringer" til at redigere webadresser for allerede eksisterende annoncer. Du kan ikke oprette to forskellige annoncer, hvor det kun er webadresserne, der er forskellige, ved hjælp af CSV-import eller værktøjet "Foretag flere ændringer".
  • Opret en ny annonce, hvis de annoncerede eller endelige webadresser eller stier er forskellige
    Annoncer, der kun adskiller sig fra hinanden ved at have forskellige webadresser, betragtes som forskellige, så du kan bruge CSV-import eller "Foretag flere ændringer" til at oprette en ny annonce, der kun adskiller sig fra en eksisterende annonce ved at have andre værdier i webadressefelterne. Hvis du vælger denne indstilling, kan du stadig redigere webadresserne for eksisterende annoncer ved at indtaste to rækker for annoncen: Én for eksplicit at fjerne den gamle annonce og en anden for at oprette den nye annonce.
  • Opret en ny annonce, hvis den annoncerede webadresse eller stien er en anden
    Denne indstilling er en blanding af de to første. Hvis den importerede annonce har en anden annonceret webadresse, oprettes der en ny annonce. Hvis den importerede annonce har en anden endelig webadresse, redigeres den eksisterende annonce.