Indsend anmodninger om undtagelse

Hvis Google Ads Editor registrerer et problem, der muligvis overtræder Annonceringspolitikker for Google Ads, bliver du måske bedt om enten at redigere elementet eller indsende en anmodning om undtagelse.

Hvis du vil kontrollere dine ændringer og indsende anmodninger om undtagelse, skal du følge disse trin:

1. Klik på Kontrollér ændringer på værktøjslinjen.
  2. Gennemse oversigten over ændringer, og klik derefter på Kontrollér ændringer.
  3. Vent på, at handlingen afsluttes, og klik derefter på Luk.
  4. Du kan gennemgå dine ændringer for fejl og advarsler ved at gå til menuen Vis > Elementer med fejl eller advarsler.
  5. Når du vælger den enkelte række med en fejl eller advarsel, vises der et rødt felt under datavisningen. Dette felt indeholder en vejledning i, hvordan den potentielle overtrædelse afhjælpes, og om relevant også et afkrydsningsfelt til anmodning om undtagelse i forhold til politikken.
  6. Hvis du har brug for at anmode om en undtagelse i forhold til en af Googles annonceringspolitikker, skal du vælge alle elementer, du vil anmode om en undtagelse for. Derefter markerer du afkrydsningsfeltet Anmod om en undtagelse.