Controle van fouten en waarschuwingen

Terwijl u campagnes bewerkt, detecteert Google Ads Editor automatisch bepaalde problemen waardoor uw wijzigingen mogelijk niet correct worden geüpload. Als u wijzigingen aanbrengt, kunnen er rode foutmarkeringen en gele waarschuwingsmarkeringen worden weergegeven om deze potentiële problemen aan te geven. Als u bijvoorbeeld een negatieve waarde voor uw dagbudget invoert, geeft Google Ads Editor een rode foutmarkering weer naast de betreffende rij. Als u een budget invoert dat positief is, verdwijnt de fout.

• Een rode markering geeft een fout aan. Google Ads Editor kan het betreffende item niet controleren of uploaden, tenzij u een uitzondering aanvraagt of de vereiste wijziging aanbrengt.
  • Een gele markering geeft een waarschuwing aan. Waarschuwingen voorkomen niet dat een item wordt geüpload. We raden aan het item met de gele markering te controleren op nauwkeurigheid en om ervoor te zorgen dat het voldoet aan het Google Ads-beleid.
  • Er wordt een groene markering weergegeven nadat u uw wijzigingen heeft gecontroleerd. Dit betekent dat het item de beleidscontroles van Google Ads met goed gevolg heeft doorstaan.
Google Ads Editor markeert niet alle redactionele schendingen. We raden u aan het Google Ads-beleid te lezen om ervoor te zorgen dat uw advertenties voldoen aan ons beleid.

Fouten en waarschuwingen controleren en verhelpen

1. Klik op het zoekmenu-icoon Geavanceerd zoeken > Filters weergeven > Items met fouten of waarschuwingen. Fouten en waarschuwingen worden aangegeven met rode en gele foutmarkeringen op de tabbladen en in de gegevensweergave. Door te navigeren in de typenlijst, kunt u de fouten voor deze items (bijvoorbeeld advertenties met fouten) in uw account bekijken.
  2. Als u informatie wilt bekijken voor een afzonderlijke fout, selecteert u de betreffende rij in de gegevensweergave. Er wordt een rood vak weergegeven onder het bewerkingspaneel. Dit vak bevat instructies om de mogelijke overtredingen op te lossen en, indien van toepassing, een selectievakje om een uitzondering op het beleid aan te vragen.
  3. Bewerk het item zoals aangegeven in de foutmelding, of dien een uitzonderingsverzoek in.

Naar de eerste fout/waarschuwing/informatie gaan

Als u zich onderaan de Editor bevindt, kunt u snel naar de eerste waarschuwing, fout of informatie bovenaan de lijst navigeren door te klikken op de markering van de fout Red exclamation point icon, waarschuwing Warning of informatie Info icon.

Schendingen voor aangepaste regels weergeven

1. Klik in de zijbalk onder de typenlijst op Aangepaste regels.
  2. Selecteer de aangepaste regel in de lijst.
  3. Klik in het bewerkingspaneel op Schendingen weergeven.