Comprovacions d'errors i advertiments

Mentre editeu les campanyes, Google Ads Editor detecta automàticament determinats problemes que poden impedir que els canvis es publiquin correctament. A mesura que feu modificacions, es mostren icones vermelles d'error i grogues d'advertiment per indicar els possibles problemes. Per exemple, si introduïu un valor negatiu per al pressupost diari, Google Ads Editor mostra una icona d'error vermella al costat de la fila afectada. Si canvieu aquest valor per un que sigui superior a zero, l'error deixa de mostrar-se.

• Les icones vermelles són errors. Google Ads Editor no pot comprovar ni publicar l'element afectat, tret que sol·liciteu una excepció o que feu el canvi necessari.
  • Les icones grogues són advertiments. Els elements amb advertiments es publiquen igualment, però us recomanem que comproveu que siguin precisos i que compleixin les polítiques de Google Ads.
  • Després de comprovar els canvis, es mostra una icona verda que indica que l'element ha superat les comprovacions de compliment de la política de Google Ads.
Google Ads Editor no marca totes les infraccions editorials. Us recomanem que reviseu les polítiques de Google Ads per assegurar-vos que els anuncis les compleixin.

Revisar i resoldre errors o advertiments

1. Feu clic a la icona de menú de cerca Cerca avançada > Filtres per a visualitzacions > Elements amb errors o advertiments. Els errors i els advertiments es distingeixen per les icones vermelles i grogues que hi ha a les pestanyes i a la visualització de dades. Podeu utilitzar la llista de tipus per veure els elements amb errors del vostre compte (per exemple, els anuncis amb algun error).
  2. Per veure els detalls d'un error concret, seleccioneu la fila corresponent a la visualització de dades. Es mostrarà un quadre vermell sota el tauler d'edició. Aquest quadre conté instruccions per corregir la possible infracció i, si escau, una casella de selecció per sol·licitar una excepció de la política.
  3. Editeu l'element tal com s'indica al missatge d'error o sol·liciteu una excepció.

Anar directament a l'error, l'advertiment o la informació de dalt de tot de la llista

Si sou a la part inferior de l'editor, podeu desplaçar-vos ràpidament fins a l'error, l'advertiment o la informació que es mostra a la part superior de la llista fent clic a la icona d'error Red exclamation point icon, d'advertiment Warning o d'informació Info icon.

Mostrar les infraccions de regles personalitzades

1. A la barra lateral que hi ha a sota de la llista de tipus, feu clic a Regles personalitzades.
  2. Seleccioneu una regla personalitzada de la llista.
  3. Al tauler d'edició, feu clic a Mostra les infraccions.