Lägg till nya kampanjer

Du kan lägga till enstaka eller flera kampanjer i Google Ads Editor enligt anvisningarna nedan.

Lägg till enskilda kampanjer

1. Välj Data > Lägg till ny > Lägg till en ny kampanj.
  2. Välj kampanjtyp, namn och budget.
  3. Välj resten av inställningarna.

Lägg till flera kampanjer

1. Välj Kampanjer i typlistan.
  2. Klicka på Gör flera ändringar.
  3. Välj Mina data innehåller kolumner för kampanjer och/eller annonsgrupper eller Använd valda mål under Mål.
  4. Skriv eller klistra in ändringarna i rutnätet.
  5. Klicka på Bearbeta.
  6. Fortsätt genom att klicka på Slutför och granska ändringar.
  7. Klicka på Behåll så att de väntande ändringarna läggs till i ditt konto.
Obs! Du kan även kopiera och klistra in kampanjer enligt det tillvägagångssätt som beskrivs här.