Nieuwe campagnes toevoegen

Aan de hand van de onderstaande stappen kunt u een of meer campagnes toevoegen in Google Ads Editor.

Afzonderlijke campagnes toevoegen

1. Selecteer Gegevens > Nieuwe toevoegen > Een nieuwe campagne toevoegen.
  2. Selecteer het campagnetype, de naam en het budget.
  3. Selecteer de overige instellingen.

Meerdere campagnes toevoegen

1. Selecteer Campagnes in de lijst met typen.
  2. Klik op Meerdere wijzigingen aanbrengen.
  3. Selecteer onder 'Bestemming' de optie Mijn gegevens bevatten kolommen voor campagnes en/of advertentiegroepen of Geselecteerde bestemmingen gebruiken.
  4. Typ of plak de wijzigingen in het raster.
  5. Klik op Verwerken.
  6. Klik op Wijzigingen voltooien en beoordelen om verder te gaan.
  7. Klik op Behouden als u de wijzigingen die in behandeling zijn aan uw account wilt toevoegen.
Opmerking: U kunt ook campagnes kopiëren en plakken door dit proces te volgen.