Verwijderde items downloaden, weergeven of verbergen

In uw Google Ads Editor-instellingen kunt u opgeven of verwijderde campagnes en advertentiegroepen moeten worden gedownload. Ook kunt u opgeven of eerder gedownloade items die zijn verwijderd, moeten worden weergegeven of verborgen.

Instellingen voor downloaden

Om op te geven of Google Ads Editor verwijderde campagnes en advertentiegroepen moet downloaden, voert u de volgende stappen uit:

1. Selecteer Hulpprogramma's > Instellingen (Windows) of Google Ads Editor > Voorkeuren (Mac).
  2. Vink op het tabblad 'Downloaden' de optie Verwijderde campagnes en advertentiegroepen downloaden aan (of verwijder het vinkje).
  3. Klik op OK.

De bijgewerkte instellingen worden de eerstvolgende keer dat u uw account downloadt (Account > Volledige download) van kracht.

Instellingen voor weergeven en verbergen

Als u verwijderde items heeft gedownload in Google Ads Editor, kunt u op elk gewenst moment kiezen of u deze wilt weergeven of verbergen.

1. Klik in de kop van de accountverkenner op de pijl van het dropdown-menu.
  2. Selecteer de typen campagnes en advertentiegroepen die u in de accountverkenner wilt weergeven. Alle overige items worden verborgen.
  3. Als u alle items wilt bekijken, selecteert u Alle campagnes en Alle advertentiegroepen of klikt u op Standaardinstellingen herstellen.