Enkel sökning

Enkel textsökning i ett konto, en kampanj eller en annonsgrupp

1. Skriv text i sökrutan ovanför datavyn eller ovanför typlistans namn i navigeringspanelen om du vill söka efter en typlista.
  2. Markera kontonamnet eller en specifik kampanj eller annonsgrupp där du vill söka i kontoträdet.
  3. I datavyn visas nu endast de objekt som matchar sökningen.
  4. Klicka på X för att rensa sökrutan om du vill se alla objekt i kontot.

Använda flera sökkriterier

Skriv din första sökning och tryck på Retur. Du kan ange en andra sökning vars resultat läggs till bland de första.

Sökexempel

• Sök efter text: Om du vill söka efter textannonser med ordet ”skor” i Kampanj 2 anger du ”skor” i sökrutan. Välj sedan Kampanj 2 i trädvyn och klicka på fliken Annonser > Text. Tänk på att välja ett fältnamn så att verktyget kan hitta annonstexten.
  • Sök efter bilder: Sök efter en bildannons i hela kontot genom att ange bildens webbadress. Välj sedan kontonamnet i trädvyn och klicka på fliken Annonser > Bild.

Om du vill se fler sökalternativ klickar du på sökmenyikonen Search och väljer filter på rullgardinsmenyn. Sedan kan du begränsa vilka resultat som visas. Med avancerad sökning kan du välja särskilda platser där du vill söka i ditt konto och ange vilken typ av sökning du vill göra. Sedan kan du visa och redigera eller ta bort objekt som matchar sökningen.