Algemeen zoeken

Eenvoudige tekstzoekopdracht binnen een account, campagne of advertentiegroep

1. Geef tekst op in het zoekvak boven de gegevensweergave of boven de titel van de typenlijst in het navigatievenster om in die typenlijst te zoeken.
  2. Selecteer in de accountstructuur de naam van het account of een specifieke campagne of advertentiegroep waarin u wilt zoeken.
  3. De gegevensweergave op elk tabblad bevat nu alleen de items die overeenkomen met uw zoekopdracht.
  4. Als u alle items in het account wilt bekijken, klikt u op de X om het zoekvak te wissen.

Meerdere zoekcriteria gebruiken

Typ uw eerste zoekopdracht in en druk dan op Enter. U kunt een tweede zoekopdracht invoeren die ook op uw resultaten wordt toegepast, indien van toepassing.

Voorbeeldzoekopdrachten

• Zoeken naar tekst: Als u campagne 2 wilt doorzoeken op uitgebreide tekstadvertenties die het woord 'schoenen' bevatten, voert u in het zoekvak 'schoenen' in. Selecteer vervolgens campagne 2 in de structuurweergave en selecteer het tabblad Advertenties > Tekst. Zorg ervoor dat u een veldnaam selecteert om ervoor te zorgen dat uw advertentietekst kan worden gevonden.
  • Zoeken naar afbeeldingen: Als u het volledige account wilt doorzoeken op een beeldadvertentie, geeft u de URL van de afbeelding op. Selecteer vervolgens de accountnaam in de structuurweergave en klik op het tabblad Advertenties > Afbeelding.

Klik op het zoekmenupictogram Search voor meer zoekopties en selecteer filters die u wilt toepassen in het dropdownmenu. Met de functie Geavanceerd zoeken kunt u specifieke locaties selecteren om in uw account te zoeken en het type zoekopdracht aangeven dat u wilt uitvoeren. Daarna kunt u de items die overeenkomen met uw zoekopdracht, bekijken en bewerken of verwijderen.