Symbolit ja värit Google Ads Editorissa

Seuraavat symbolit, värit ja kirjasimet kertovat tilin kohteiden tilan.

Symbolit

• Plus (+): lisääminen.
  • Delta (∆): muuttaminen.
  • Miinus (-): poistaminen.
  • Punainen ympyrä: virhe (kohdetta ei lähetetä).
  • Keltainen ympyrä: varoitus (kohteessa saattaa olla ongelma, kuten Google Ads-käytäntörikkomus).
  • Vihreä: vahvistettu lähetys (lue lisää muutosten tarkistamisesta ennen lähetystä).

Värikorostukset

Kun olet ladannut viimeisimmät muutokset tai tuonut tiedoston, Google Ads Editorissa näkyvät värikorostukset ilmaisevat seuraavanlaiset muutokset:

• Violetti: lähettämätön paikallinen muutos.
  • Vihreä: äskettäin ladattu tai tuotu muutos.
  • Punainen: lähettämätön paikallinen muutos, joka on ristiriidassa ladatun tai ehdotetun muutoksen kanssa.

Kirjasin

• Lihavoitu: tiliin viemätön paikallinen muutos.
  • Harmaa: keskeytetty tai poistettu kampanja tai mainosryhmä.
  • Yliviivattu: poistettu kohde.