Symboler og farver i Google Ads Editor

Følgende symboler, farver og skrifttyper angiver tilstanden for elementer i din konto.

Symboler

Farvefremhævninger

Når du har downloadet seneste ændringer eller importeret en fil, vises der farvefremhævninger i Google Ads Editor for at angive følgende typer ændringer:

• Lilla: Lokal ændring, som ikke er sendt
  • Grøn: Netop downloadet eller importeret ændring
  • Rød: Lokal ændring, som ikke er sendt, og som er i konflikt med en downloadet eller foreslået ændring.

Skrifttype

• Fed: Lokal ændring, der ikke er sendt
  • Grå: Kampagne eller annoncegruppe, der er midlertidigt afbrudt eller slettet
  • Gennemstreget: Slettet element.