Navigatieoverzicht

Aan de slag met een overzicht van de Google Ads Editor-interface.

1. App-menu: In Windows bevindt het app-menu zich boven aan de Google Ads Editor-interface.
    In Mac OS wordt het app-menu helemaal boven aan het scherm weergegeven:
  2. Google Toolbar: Deze werkbalk bevindt zich boven aan Google Ads Editor. Gebruik de knoppen om een account te openen of toe te voegen, recente wijzigingen te downloaden, wijzigingen in Google Ads te controleren of te uploaden en accountstatistieken weer te geven.
  3. Structuurweergave: Gebruik de structuurweergave, ook bekend als de accountstructuur, als u een account, campagne of advertentiegroep wilt zoeken of selecteren waarvan u de gegevens wilt weergeven of bewerken. Klik op de pijl naast de naam van een account of campagne om het account of de campagne uit te vouwen of samen te vouwen.
  4. Typenlijst: Klik op een item in de typenlijst om gegevens te bekijken of te zoeken voor het geselecteerde account, de geselecteerde campagne of de geselecteerde advertentiegroep. Als u in de gegevensweergave bijvoorbeeld de zoekwoorden voor een bepaalde campagne wilt bekijken, selecteert u de betreffende campagne in de structuurweergave en kiest u vervolgens in de typenlijst de optie Zoekwoorden.
  5. Gegevensweergave: In de gegevensweergave wordt de content van uw account, campagne of advertentiegroep weergegeven. Welke gegevens u in de gegevensweergave ziet, is afhankelijk van datgene wat u heeft geselecteerd in de structuurweergave en de typelijst.
  6. Bewerkingspaneel: Als u in de gegevensweergave een rij selecteert, kunt u deze bewerken in het bewerkingspaneel. U kunt echter ook rechtstreeks in de geselecteerde rij typen.

Als u meer ruimte nodig heeft om uw accountgegevens te bekijken of te bewerken, vouwt u in de interface van Google Ads Editor een of meer vensters samen.