Download én eller flere Google Ads-konti

Download en Google Ads-konto i Google Ads Editor

1. Klik på Konti for at åbne kontoadministratoren.
  2. Klik på Tilføj.
  3. Angiv e-mailadresse og adgangskode til kontoen, og klik derefter på Næste.
  4. Vælg den del af kontoen, som du vil downloade.
  5. Du kan hurtigt vælge et undersæt af kampagner ved at bruge de nederste links i dialogboksen: AlleIngenAktiveSat på pause. Hvis du f.eks. vælger Aktive, downloader du kun aktive kampagner, og kampagner, der er fjernet, afsluttet eller sat på pause, forbliver på serveren.
  6. Klik på OK.

Når kontoen er downloadet, kan du udvide kontoen og kampagnerne ved at klikke på pilen (▶) i trævisningen. Få flere oplysninger om kontonavigation.

Download flere konti

Hvis du administrerer flere Google Ads-konti, kan Google Ads Editor lagre dem alle, så det er nemmere at se og redigere dem. I Google Ads Editor 11.0 og nyere versioner kan du åbne og se flere konti side om side.

Sådan åbner du flere konti:

1. Klik på Konti for at åbne kontoadministratoren.
  2. Vælg en anden konto end den, du i øjeblikket ser på. Hvis du endnu ikke har tilføjet flere konti, kan du klikke på Tilføj og følge vejledningen for at tilføje endnu en konto.
  3. Klik på Åbn.

Download managerkonti

Hvis du har en managerkonto (tidligere betegnet "MCC-konto"), kan du bruge Google Ads Editor til at foretage ændringer af administrerede konti via din managerkonto.

1. Klik på Konti for at åbne kontoadministratoren.
  2. Klik på Tilføj.
  3. Angiv e-mailadresse og adgangskode til managerkontoen (ikke e-mailadresse og adgangskode til den administrerede konto).
  4. Klik på Næste.
  5. Du får vist en liste over administrerede konti samt kontobeskrivelse eller kampagnenavn, hvis disse oplysninger er tilgængelige. Valgfrit: Markér feltet ud for Vis MCC-trævisning for at se hele kontotræet inklusive overordnede MCC-konti og konti, som du har tilføjet, men endnu ikke downloadet.
  6. Vælg en konto, og klik på Åbn.
  7. Vælg den del af kontoen, som du vil downloade.
  8. Klik på Åbn. Gentag disse trin for alle de klientkonti, du vil downloade.

Sådan søger du inden for dine managerkonti:

1. Klik på Konti for at åbne kontoadministrationen.
  2. Indtast din søgning i søgefeltet.

Overskriv ændringer (hent hele kontoen)

1. Gå til menuen Konto > Fuld download. Google Ads Editor advarer om, at alle ændringer, som ikke er uploadet, vil gå tabt.
  2. Klik på OK for at fortsætte.