Google Ads Editor verwijderen

Windows

Verwijder Google Ads Editor als volgt:

1. Klik in het menu Start op Configuratiescherm of Instellingen > Configuratiescherm.
  2. Selecteer Programma's en onderdelen.
  3. Klik op Google Ads Editor en vervolgens op Verwijderen. Herhaal deze stap voor elk exemplaar van Google Ads Editor als u er meer dan één ziet.
  4. Als u de Google Ads Editor volledig wilt verwijderen, kunt u ook de map en het bestand verwijderen die hieronder worden vermeld. Op deze manier wist u alle gegevens die u heeft opgeslagen in Google Ads Editor en wordt een nieuw exemplaar van Google Ads Editor geïnstalleerd (als u besluit dit in de toekomst opnieuw te installeren).

Windows 7, Windows 8 of Windows 10:
    C:\Gebruikers\[username]\AppData\Roaming\Google\Google-Google Ads-Editor.ini
    C:\Gebruikers\[username]\AppData\Local\Google\Google-Google Ads-Editor

Mac

Verwijder Google Ads Editor als volgt:

1. Open de Finder.
  2. Open de map Programma's.
  3. Zoek het pictogram van Google Ads Editor.
  4. Verplaats het pictogram naar de prullenbak.
  5. Als u de Google Ads Editor volledig wilt verwijderen, kunt u ook de map en het bestand verwijderen die hieronder worden vermeld. Op deze manier wist u alle gegevens die u heeft opgeslagen in Google Ads Editor en wordt een nieuw exemplaar van Google Ads Editor geïnstalleerd (als u besluit dit in de toekomst opnieuw te installeren).

~/Library/Application Support/Google/Google-Google Ads-Editor
    ~/.config/Google/Google-Google Ads-Editor.ini

(Als u de map Library niet ziet, drukt u op Command+Shift+G, typt u ~/Library en klikt u op Ga.