Fer l'actualització a la darrera versió

Google Ads Editor comprova si hi ha actualitzacions a l'inici i de manera periòdica mentre s'executa per tal que no hàgiu de baixar-ne cap manualment.

Si hi ha una actualització disponible que no impliqui haver de tornar a baixar les dades del compte, pot ser que s'instal·li directament, o bé que se us demani si la voleu instal·lar si es detecta mentre utilitzeu Google Ads Editor. En el cas de les actualitzacions en què cal tornar a baixar les dades del compte, sempre se us avisarà que hi ha una versió nova disponible. Se us demanarà si voleu fer l'actualització a la versió nova i se us indicarà si no cal que torneu a baixar la informació del compte.

En cas que hàgiu de tornar-la a baixar, recordeu que en instal·lar l'actualització els canvis que no hàgiu publicat no es trauran. Si teniu canvis pendents de publicar a la versió que utilitzeu, se us demanarà una vegada per cada compte si els voleu importar quan baixeu el compte en qüestió a la nova versió.