Google Ads Editor downloaden en installeren

Google Ads Editor is een gratis app voor het beheer van Google Ads-campagnes die in slechts een paar seconden kan worden geïnstalleerd. Begin door Google Ads Editor te downloaden voor uw besturingssysteem. Systeemvereisten bekijken

Als de installatie is voltooid, downloadt u een Google Ads-account. Bekijk voor meer informatie ons overzicht van hoe u Google Ads Editor gebruikt.

Huidige Windows-versie: 1.0
Huidige Mac-versie: 1.0

Opmerking:

Voor Windows-versie 1.0 en hoger is een 64-bits besturingssysteem vereist. Klik hier om de vorige versie 12.6 te downloaden, die werkt met 32-bits Windows-systemen. Verwijder de nieuwere versie voordat u de oudere versie installeert.