Google Ads Editor downloaden en installeren

Google Ads Editor is een gratis app voor het beheer van Google Ads-campagnes die in slechts een paar seconden kan worden geïnstalleerd. Begin door Google Ads Editor te downloaden voor uw besturingssysteem. Systeemvereisten bekijken

Als de installatie is voltooid, downloadt u een Google Ads-account. Bekijk voor meer informatie ons overzicht van hoe u Google Ads Editor gebruikt.

Huidige Windows-versie: 1.3
Huidige Mac-versie: 1.3

Opmerking:

Voor Windows-versie 1.3 en hoger is een 64-bits besturingssysteem vereist. De nieuwe versie van Google Ads Editor werkt niet met 32-bits Windows.