Baixar i instal·lar Google Ads Editor

Google Ads Editor és una aplicació gratuïta de gestió de campanyes de Google Ads que s'instal·la molt ràpidament. Per començar, baixeu la versió de Google Ads Editor per al vostre sistema operatiu. Consulteu els requisits del sistema.

Un cop completada la instal·lació, el pas següent és baixar un compte de Google Ads. També podeu llegir la informació general sobre com podeu utilitzar Google Ads Editor.

Nota:

Les versions 1.3 i posteriors per a Windows requereixen un sistema operatiu de 64 bits. La versió nova de Google Ads Editor no és compatible amb Windows de 32 bits.