Hoe veilig zijn mijn accountgegevens in Google Ads Editor?

Google neemt de privacy van onze adverteerders en gebruikers zeer serieus en de veiligheid en vertrouwelijkheid van uw gegevens heeft bij ons hoge prioriteit.

Uw accountgegevens worden gecodeerd en opgeslagen achter een firewall. Google gebruikt SSL-technologie (Secure Socket Layer), de industriestandaard, voor de beveiliging van al uw interactie met het Google Ads-systeem.

Wanneer u Google Ads Editor downloadt, wordt door Google aan uw exemplaar van de software een unieke ID toegewezen. We gebruiken deze ID om de software te controleren op verdachte accountactiviteit, zoals ongeautoriseerde toegang.

Google Ads Editor is offline wanneer u niet bezig bent met het downloaden van accountgegevens, het doorvoeren van bewerkingen of het controleren op updates (bij de start van het programma of na elke 25 uur onafgebroken gebruik).

Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.