Targeting op locatie

Locaties identificeren

Nieuw getypte of geplakte locaties worden door AdWords Editor als zijnde niet-geïdentificeerd beschouwd totdat u ze identificeert door het beoogde doel te bevestigen. Als u bijvoorbeeld Utrechtopgeeft, weet AdWords Editor niet of u de stad Utrecht, de provincie Utrecht of een andere optie wilt targeten. AdWords Editor geeft naast de niet-geïdentificeerde locaties een geel waarschuwingsteken weer totdat u een van de volgende acties uitvoert:

• Gebruik Locatie vinden/bewerken op het tabblad 'Locaties' om de geselecteerde locatie te vinden en te bevestigen (aanbevolen).
  • Controleer de locaties met Wijzigingen controleren of Locaties controleren op het tabblad 'Locaties'.
  • Upload uw wijzigingen.

De eerste optie is het nauwkeurigst omdat u elke locatie kunt controleren voordat u deze toevoegt. Bij de andere twee opties (controleren of uploaden van wijzigingen) wijst AdWords Editor automatisch een locatie toe die niet per se de door u beoogde locatie hoeft te zijn. In het geval van het bovenstaande voorbeeld zou AdWords Editor de stad Utrecht kunnen selecteren terwijl u de provincie Utrecht wilde targeten.