Advertenties bewerken

Belangrijk: Vanaf 31 januari 2017 kunt u alleen nog tekstadvertenties maken en bewerken in de indeling voor uitgebreide tekstadvertenties. Uw bestaande standaardtekstadvertenties worden nog steeds weergegeven naast uitgebreide tekstadvertenties, maar u kunt de content van deze advertenties niet aanpassen. U kunt ze nog wel onderbreken en inschakelen. Als u uw standaardtekstadvertentie vóór 31 januari 2017 heeft gemaakt en de advertentie nog wacht op goedkeuring, wordt deze nog gewoon beoordeeld. We raden u ten zeerste aan stappen te nemen om uw standaardtekstadvertenties over te zetten naar de nieuwe uitgebreide indeling.

U kunt uw advertenties rechtstreeks aanpassen. Dit doet u door Advertenties in de lijst met typen te selecteren en vervolgens het type advertenties te selecteren dat u wilt bekijken. Deze advertenties worden getoond in de gegevensweergave. Daar kunt u ze rechtstreeks in bewerken. U kunt ook de tool 'Meerdere wijzigingen aanbrengen' gebruiken om meerdere wijzigingen tegelijk door te voeren. Lees voor gedetailleerdere instructies de onderstaande artikelen.