Kampanjeeksperimenter i Google Ads Editor

Du kan administrere Google Ads-kampanjeeksperimenter i Google Ads Editor på følgende måter:

• Last ned eksisterende eksperimenter med Google Ads-kampanjer.
  • Aktivere og redigere en eksperimentstatus (bare kontroll, bare eksperiment, kontroll og eksperiment) på annonsegruppe-, annonse- eller søkeordnivå.
  • Aktivere og redigere følgende budmultipliserere på annonsegruppenivå: standard maks. CPC, maks. CPC for displaynettverket eller maks. CPM.
  • Aktivere og redigere budmultipliserere for maks. CPC på søkeordnivå.
  • Importere og eksportere eksperimentstatus og budmultipliserere.

Hvis du vil opprette, sette på pause eller fjerne et eksperiment, eller vise segmentert kontroll- og eksperimentstatistikk, må du logge på Google Ads.

Her er noen merknader om administrering av kampanjeeksperimenter i Google Ads Editor:

• Budmultipliserere må samsvare med budstrategien for kampanjen. Eksempelvis kan en CPC-kampanje bare ha CPC-budmultipliserere, ikke CPM-multipliserere.
  • Selv om du kan redigere budstrategier for de fleste kampanjer, annonsegrupper og søkeord i Google Ads Editor, er det ikke mulig å redigere budstrategier i kampanjer med eksperimenter.
  • Hvis du kopierer eller eksporterer elementer fra kampanjer med eksperimenter og limer disse elementene inn i en ikke-eksperimentell kampanje eller en kampanje med en annen budstrategi, blir budmultiplisererne fjernet. Det samme gjelder eksperimentstatusverdiene, (for eksempel Bare kontroll og Bare eksperiment).
  • Unngå å gjøre endringer i både den opprinnelige kampanjen og i eksperimentkampanjen samtidig når du har slått på synkroniserte eksperimenter i Google Ads Editor.

I brukerstøtten for Google Ads finner du mer informasjon om kampanjeeksperimenter, herunder hvordan du oppretter et eksperiment.

Rediger eksperimentelle bud

Følg denne fremgangsmåten for å legge til eller redigere eksperimentelle bud for annonsegrupper og søkeord i Google Ads Editor:

1. Velg Annonsegrupper eller Søkeord.
  2. Gå til «Datavisning»-delen, og velg annonsegruppene eller søkeordene du vil redigere. Du kan finne spesifikke annonsegrupper eller søkeord i hele kontoen din ved å bruke «Se»-menyen eller avansert søk.
  3. Vis «Eksperimentelt bud»-panelet nedenfor «Datavisning».
  4. Endre budene og budmultiplikatorene for de valgte annonsegruppene eller søkeordene i «Eksperimentelt bud»-panelet.