Kampagneeksperimenter i Google Ads Editor

Du kan administrere Google Ads-kampagneeksperimenter i Google Ads Editor på følgende måder:

• Downloade eksisterende Google Ads-kampagneeksperimenter.
  • Anvende og redigere en eksperimentstatus (kun kontrol, kun eksperiment, kontrol og eksperiment) på annoncegruppe-, annonce- eller søgeordsniveau
  • Anvende og redigere følgende budmultiplikatorer på annoncegruppeniveau: standard maks. CPC, maks. CPC for Displaynetværk eller maks. CPM
  • Anvende og redigere maks. CPC-budmultiplikatorer på søgeordsniveau.
  • Importere og eksportere eksperimentstatus og budmultiplikatorer.

Log ind på Google Ads for at oprette eller fjerne et eksperiment eller sætte det på pause eller for at få vist segmenterede kontrol- og eksperimentstatistikker.

Her er et par bemærkninger om, hvordan du administrerer kampagneeksperimenter i Google Ads Editor:

• Budmultiplikatorer skal matche kampagnens budstrategi. En CPC-kampagne kan således kun have CPC-budmultiplikatorer og ikke CPM-multiplikatorer.
  • Selvom Google Ads Editor gør det muligt for dig at redigere budstrategier for de fleste kampagner, annoncegrupper og søgeord, er det ikke muligt at redigere budstrategier i kampagner med eksperimenter.
  • Hvis du kopierer eller eksporterer elementer fra kampagner med eksperimenter og indsætter disse i en kampagne uden eksperimenter eller en kampagne med en anden budstrategi, fjernes budmultiplikatorerne og eksperimentstatusværdierne, f.eks. Kun kontrol eller Kun eksperiment.
  • Undlad at foretage ændringer af både oprindelige kampagner og dine eksperimentkampagner på samme tid, når eksperimenter, hvor synkronisering er aktiveret, er aktiveret i Google Ads Editor.

I Hjælp til Google Ads kan du få flere oplysninger om kampagneeksperimenter, heriblandt oplysninger om, hvordan du konfigurerer et eksperiment.

Rediger eksperimentelle bud

Følg denne fremgangsmåde for at tilføje eller redigere eksperimentelle bud for annoncegrupper og søgeord i Google Ads Editor:

1. Vælg Annoncegrupper eller Søgeord.
  2. Vælg de annoncegrupper eller søgeord, der skal redigeres, i "Datavisning". Du finder specifikke annoncegrupper eller søgeord på din konto ved at bruge menuen "Vis" eller avanceret søgning.
  3. Udvid panelet "Eksperimentelt bud" under "Datavisning".
  4. Rediger buddene og budmultiplikatorerne for de valgte annoncegrupper eller søgeord i panelet "Eksperimentelt bud".