Sobre els grups de productes i els grups de fitxes a Google Ads Editor

Aquest article explica com podeu afegir i modificar grups de productes i grups de fitxes a Google Ads Editor.

Instruccions

Crear una subdivisió

1. Aneu a la pestanya Grups de productes i seleccioneu el grup de productes o el grup de fitxes que vulgueu subdividir.
  2. Feu clic a Edita els grups de productes.
  3. A la finestra que es mostrarà, feu clic a Subdivideix i trieu l'atribut de producte per definir el grup de productes nou. De manera predeterminada, la subdivisió només contindrà un element que contingui "Tota la resta".
    • Exemple: podeu subdividir "Tots els productes" per "Categoria". vol dir que el grup de productes "Tots els productes" se subdividirà per la categoria que trieu.
    • Si voleu utilitzar més d'un atribut per definir el grup de productes, acabeu de crear la subdivisió actual i repetiu els passos que s'indiquen més amunt.
    • Nota: si el grup de productes ja està subdividit, en crear-ne una de nova se'n suprimiran tots els elements secundaris (les subdivisions existents).
  4. Per afegir més elements, seleccioneu la subdivisió que acabeu de crear i feu clic a Afegeix.
  5. Seleccioneu l'element que acabeu de crear i canvieu-ne el valor al tauler lateral de la dreta.
    • Exemple: si veneu sabates i heu creat una subdivisió per "Categoria", pot ser que vegeu aquestes categories possibles: "Sandàlies", "Sabates de vestir" i "Botes".
  6. Si aquest tipus de subdivisió i de campanya s'admet, també podeu editar els camps següents:
    • Tipus (es pot fer una oferta o no)
    • Estat (activat o desactivat)
    • CPC màx. (només per a les campanyes de compres)
    • Opcions d'URL (només per a les campanyes de compres)
  7. Feu clic a Tanca per sortir de la finestra d'edició del grup de productes.

També podeu editar o treure una subdivisió existent.

Editar una subdivisió

1. Aneu a la pestanya Grups de productes i seleccioneu el grup de productes o de fitxes que vulgueu editar o treure.
  2. Feu clic a Edita els grups de productes.
  3. A la finestra que es mostrarà, feu clic a la subdivisió que voleu editar.
  4. Al tauler de la dreta, podeu editar els atributs següents:
    • La subdivisió.
      • Exemple: si veneu sabates i seleccioneu una subdivisió per "Categoria", us recomanem que canvieu la subdivisió de "Sandàlies" a "Sabates de vestir".
    • Tipus (es pot fer una oferta o no)
    • Estat (activat o desactivat)
    • CPC màx. (només per a les campanyes de compres)
    • Opcions d'URL (només per a les campanyes de compres)
  5. Feu clic a Tanca per sortir de la finestra d'edició del grup de productes.

Treure una subdivisió

1. Aneu a la pestanya Grups de productes i seleccioneu el grup de productes o de fitxes que vulgueu treure.
  2. Feu clic a Edita els grups de productes.
  3. Feu clic a Treu. Si el grup de productes conté subdivisions secundàries, també es trauran.
  4. Feu clic a Tanca per sortir de la finestra d'edició del grup de productes.

Notes:

• Podeu utilitzar la barra de cerca que hi ha a la part superior de la finestra d'edició de grups de productes per fer cerques a les subdivisions
  • Actualment, Editor no admet les col·leccions.