Kohteen tilan katsominen tai muokkaaminen

Google Ads Editor näyttää kampanjan tilan, mainosryhmän tilan, mainoksen tilan, avainsanan tilan, sijoittelun tilan, yleisön tilan ja elementin tilan Tila‑sarakkeessa.

Lisäksi voit päivittää manuaalisesti kohteen tilan, kun muokkaat tilan kuvaketta.

Tila‑sarake

Tila‑sarakkeessa voi näkyä kohteen manuaalinen tila (esim. Keskeytetty tai Poistettu) tai hyväksymistila (esim. Hyväksytty, Hylätty tai Sivusto jäädytetty). Siinä voi näkyä myös kohteen peritty tila, johon ylätason kohde vaikuttaa. Jos kampanja on esimerkiksi keskeytetty, kaikkien kyseisen kampanjan avainsanojen tila on "Kampanja keskeytetty", mikä tarkoittaa, että avainsanat eivät ole käytössä.

Jos mainos on hylätty, näet hylkäämisen syyn viemällä hiiren mainoksen tilan päälle Google Ads Editorissa.

Tilakuvake

Tilakuvakkeen avulla voit ottaa kohteen käyttöön tai keskeyttää sen käytön. Seuraa alla olevia ohjeita:

1. Valitse välilehti, jolla päivitettävä kohde on.
  2. Klikkaa kohteen tilakuvaketta.
  3. Valitse uusi tila avattavasta Vaihda tila ‑valikosta.