Eksperimentelle bud i Google Ads Editor

Når du kjører kampanjeeksperimenter, kan du legge til og redigere eksperimentelle bud for søkeord og annonsegrupper i Google Ads Editor. Hvis du vil opprette, sette på pause eller fjerne kampanjeeksperimenter, må du imidlertid logge på Google Ads-kontoen din. Du kan se en fullstendig oversikt over eksperimentelle bud og budmultiplikatorer ved å gå til brukerstøtten for Google Ads.

Redigering av eksperimentelle bud for søkeord

1. Velg kontoen eller kampanjen som inneholder søkeordene du vil redigere, i kontotreet.
  2. Velg Søkeord og målretting > Søkeord i typelisten.
  3. Velg søkeordene du vil redigere, i datavisningen. Bruk avansert søk for å finne bestemte søkeord i kontoen din.
  4. Åpne Eksperimentelt bud-panelet nedenfor datavisningen.
  5. I Eksperimentelt bud-panelet redigerer du enten det høyeste CPC-budet eller lar feltet stå tomt hvis du vil beholde standardbudet for annonsegruppen. Hvis du vil justere budmultiplisereren, angir du en prosent i Multipliserer for maks. CPC.

Redigering av eksperimentelle bud for annonsegrupper

1. Velg kontoen eller kampanjen som inneholder annonsegruppene du vil redigere, i kontotreet.
  2. Velg Annonsegrupper i typelisten.
  3. Velg annonsegruppene du vil redigere, i datavisningen. Bruk avansert søk for å finne bestemte annonsegrupper i kontoen din.
  4. Åpne Eksperimentelt bud-panelet nedenfor datavisningen.
  5. I Eksperimentelt bud-panelet redigerer du enten annonsegruppebudene eller lar dem være som de er. either edit the ad group bids or leave them unchanged. Hvis du vil justere budmultiplisererne, angir du én eller flere prosenter i Multipliserer for standard maks. CPC, Maks. CPC-multiplikator for Displaynettverket eller Multiplikator for maks. CPM.

Relaterte linker